Lång dag

Blomma28juli

Hej på er 🙂

Det blev en lång dag idag. Vi hade sagt att vi skulle åka och shoppa på Ikea.

Efter en natt med minimalt med sömn för min del kände jag att det var en dålig idé. Viggo har vaknat flera gånger och före 5 hämtade vi honom till våran säng. Jag var riktigt trött och bestämde mig för att lägga mig och vila. Sov inte mycket, när jag klev upp frågade jag sambon om vi skulle åka ändå. Sagt och gjort, vi gav oss iväg 😉

Har sällan gått igenom Ikea så fort någon gång. Anledningen till att vi åkte var för att köpa ett gäng barnspärrar till skåp och lådor. Hade givetvis tänkt att det kanske skulle råka följa med något mer hem. Det gjorde det också men inte mycket alls.

Viggo var otroligt go och charmig. Dom som satt vid bordet bredvid oss när vi fikade pratade med honom. Andra stunder var han mindre rolig och skrek sina högsta toner.

I kassan kom dom där höga tonerna igen. Det var folk överallt, jag ville gå ut. Som tur var såg kassörskan mig och sa: ”Ursäkta kan ni vara snälla och flytta på er, det kommer en med barnvagn”. Jag och Viggo gick ut i regnet, det blåste då blev han nöjd igen 🙂

Vi väntade på pappa. När vi kom till bilen hade någon parkerat så illa att vi inte kom in med Viggo. Sambon fick flytta våran bil till en annan plats för att vi skulle ta oss in. Erkänner, jag blev ganska irriterad men det gick över fort. Vi tog en kort sväng på köpcentret också. Blev en vända på H&M, sedan var tålamodet slut för Viggo.

Väl hemma hann vi nästan bara in, fick i oss lite mat och sedan kom min goda vän, Viggos gudmor på besök. Vi har haft det trevligt, pratat och tittat på Sommar med Ernst.

Altanen28juli

Bjuder på en matbild, inte ofta det händer 😉 Det har blivit en del Caesarsallad.

Hoppas ni har haft en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.