6-års kalas

Viggo27juli

Hej på er 🙂

I dag har vi varit på 6-års kalas, det är mitt kusinbarn som fyller år 🙂

Viggo var i bollhimlen, lycklig kille. Pappan hittade hallon som gick i betydligt lättare än det medtagna mellanmålet 😉 Var annat skoj att pyssla med, svårt att koncentrera sig. Fick i honom middag innan det bar vidare. På vägen hem svängde vi förbi min kusin som har fyllt år. Jag var sjuk när han hade kalas, spontant och roligt att ses en kortis.

Vi har haft en bra dag och känner oss nöjda, trevligt att träffa alla.

I natt sov Viggo utan att väcka oss en enda gång, underbart 🙂 (jag räknar inte med dom gånger han vaknade innan vi hade lagt oss) Han sov från ca 19,00-6,30 ♥

Viggo27juliNr2

Mitt hjärta, solstråle och lyckopiller ♥ ♥ ♥

 

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *