Besök av farbror

Matsal26juli

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av Viggos farbror och hans flickvän.

Dom bor ca 45 mil härifrån så vi träffas inte ofta. Vi hade det jättetrevligt och fikade. Viggo lekte och visade en massa av sina leksaker. Han är otroligt go och slog som vanligt på charmen 🙂 Tanken var att sitta på altanen, men himlen öppnade sig. Det smattrade högt på taket, vi hade inte hört vad vi sa och det regnade in sidledes.

Tidigare drog vi igång en städning nere, innan vi visste att dom skulle komma. Sambon dammsög och jag moppade golven. Övervåningen får vi ta en annan dag. Jag var alldeles svettig, det är så fuktigt. Hann som tur var ta en snabbdusch innan besöket.

Några solglimtar fick jag på mig i förmiddags innan vädret drog ihop sig. Jag gillar värmen och sol, fuktigheten/klibbigheten skulle jag däremot kunna hoppa över 😉

Försöker att inte tänka på att det här är min sambos sista semestervecka ♥

Matsal26juliNr2

Hoppas ni har en bra kväll.

2 svar på ”Besök av farbror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *