Varmt

Altanen23juli

Hej på er 🙂

Igår kväll var det ett rejält åskväder precis ovanför oss, det blixtrade och mullrade på samma gång. Länge sedan jag kände mig så rädd, är ok om det är en bit ifrån.

Viggo hade hunnit lägga sig och gnydde till efter ett tag. Jag gick och hämtade honom, ville inte ha honom ensam uppe. Det varade en bra stund, vi drog ur det mesta hemma därav låg bloggen nere en sväng. Jag väntade med att äta tills det dragit förbi 😉

Vilken supervarm dag vi har haft. Vi har varit ute så mycket vi orkat och Viggo har svalkat sig i poolen 🙂 Nu på kvällen började det åska lite smått igen, då sprang jag och tog en snabbdusch i fall att. Åskan gav sig snabbt, men det blev en del regn.

I dag fyller Viggos farmor år, grattis. Vi tyckte det var för varmt för hans skull att åka så vi blev hemma, vi träffade dom nyligen ändå. Viggo har pratat med henne i telefonen, han är verkligen supersöt då. Han har pratat med morfar i telefonen en sväng med.

Viggo gör så mycket gulliga saker, han har bl.a. börjat kasta slängpussar ♥ Jag stod i köket då kom han, så säger han: ”ba” samtidigt. När vi satt på golvet och lekte pekade jag på en leksak bakom honom, då pekade han bredvid mig. När han åt lunch matade han mig med majs. Jag tycker inte om majs, men när Viggo ger mamma då äter hon 😉

Altanen23juliNr2

Bilder från helgens mys 🙂 Konsumtionen av alkohol här hemma är minimal, men ett glas kallt i sommarvärmen kan vara gott i bland 😉

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.