Bra dag

Blomma24juli

Hej på er 🙂

Det blev mys med min sambo på altanen igår kväll igen efter Viggo hade lagt sig ♥

I dag har vi haft en pysseldag hemma. Jag har bl.a. tvättat sängkläder och sambon har satt upp två taklister och bytt en passbit som vi inte var nöjda med färgen på. Knepigt att det är olika färgskiftningar fast det ska vara samma, blev bättre nu i alla fall.

Regnade tidigare så vi passade på att fixa. På eftermiddagen sken solen, då badade Viggo i poolen och stänkte på mig ♥ Mot kvällen hjälpte han pappa att dammsuga nere, då njöt jag en stund ute ensam. När jag kom in drog jag av golven på övervåningen.

Innan sambons semester gjorde vi en lång lista med saker att göra. Vi har prickat av två av dom och då bara vissa delar av det 😉 Blev så när jag var sjuk och hängig i 3 veckor. Ingen mening att hänga upp oss över det, vi har prioriterat det viktigaste.

Jag la en stund på mig själv med. Jag har färgat ögonbrynen, fransarna och klippt av mina långa naglar. Lite hemma-spa vilket inte händer ofta. När jag hade dammsugit var det skönt med en lång dusch och hårtvätt. Kryper ner i en renbäddad säng senare.

Blomma24juliNr2

Det åskar ute nu så jag tror att kvällen som är kvar spenderas i soffan 😉

Hoppas ni har haft en riktigt skön söndag.

4 svar på ”Bra dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *