Ny duk

Köket23juli

Hej på er 🙂

Kvällen igår var härlig ♥

Det blev tacomiddag på altanen. Viggo var med han också och mumsade på majs, vi tyckte det skulle vara skönt att äta i bra tid. Kompis var med på ett hörn som ni såg på gårdagens kattbild 😉 Mysig katt det där, totalt avslappnad och kan ligga här i timmar.

I dag har vi mest varit ute. Blev både frukost och lunch på altanen. Jag har inte varit stillasittande i solstolen mer än korta stunder. Jag har lekt med gokillen och även sökt mig till skuggan. Viggo har badat i poolen, pappa hoppade så klart i han med.

För mig får gärna det här underbara vädret fortsätta 🙂 Enda nackdelen är att det blir varmt inne och svårare att sova. I kväll kör vi AC:n i Viggos rum, det var som en bastu där igår kväll. Inte konstigt att han hade svårt att komma till ro. Han fick sova med oss från 4 i morse, men då var det svalt inne. Han sov till 7-tiden, det var skönt.

Han är sååå söt, han har börjat nynna dom första tonerna i: ”Blinka lilla stjärna” ♥

Köket23juliNr2

Nya prickiga duken i köket. Lägligt att jag köpte en ny duk, Zim var snäll och kräktes i ena ljuslyktan och på den andra duken för några dagar sedan 😉

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.