Våran badpojke

Viggo21juli

Hej på er 🙂

Våran fina badpojke i farmors stuga igår ♥

Underbart att se honom så nöjd. Han är tuff och gillar att plaska 🙂 Det har han inte fått från mig 😉 Vi har gjort ordning poolen hemma, så idag har han badat igen. Han fick sällskap av pappa. Vädret såg inte lovande ut i morse men det ordnade till sig, skönt.

Viggo och pappa tog en lång promenad mitt på dagen. Hem kom dom med solvarma vildhallon som våran goding får mumsa i sig, han gillar verkligen bär.

Själv tänkte jag sola. Satt i solstolen ett tag, sedan började jag plocka med annat. Har inte samma ro i kroppen längre 😉 Njuter dock i fulla drag när jag väl sitter där. Sedan vill jag vara lite försiktig med solning med tanke på utslagen i ansiktet, som jag för övrigt har tänkt kolla upp länge. Prioritera mig själv och gilla att gå till HC, går sådär 🙂

Rutinerna jag kämpade hårt för är som bortblåsta. I dag sover Viggo eftermiddagslur igen, han har inte vaknat än. Det ordnar nog till sig framöver, nu får det vara som det är.

I kväll blir det förhoppningsvis fredagsmys på altanen. En sen tacomiddag är tanken, beror på lille herrn i huset hur det går med den saken ♥

Viggo21juliNr2

Plaska och leka med bollen var jätteskoj ♥

Hoppas ni har en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *