Stugan

Altanen21juli

Hej på er 🙂

I dag på eftermiddagen har vi varit i Viggos farmor och hennes sambos stuga.

Dom är barnvakt åt Viggos kusin, skoj att dom fick träffas. Viggo gillade verkligen att bada i poolen, han stänkte, busade och ville inte gå upp. Roligt med tanke på att han hellre stod utanför poolen och plaskade med händerna, än satt i den hemma 🙂 Blir att göra ett nytt försök eftersom han verkar ha ändrat sig. Denna pool var ljum av solen.

Det blev tokigt för Viggo somnade när det var ca 3 minuter kvar tills vi var framme. Resan dit tar nästan en timme, det är typiskt honom 😉 Tänk om han kunde somna direkt i stället. På slutet var han jättetrött och fick ta sig en powernap. I bilen hem var han på gott humör, jag underhöll bra 🙂 Nu har han ätit gröt med blåbär vi plockade där.

Kvällen igår var jättemysig. Jag och min sambo satt på altanen och åt en väldigt god ceasarsallad som han hade gjort och drack ett glas rosé. Varmt och skönt var det. Babyvakten var med oss, Viggo sussade sött i sängen uppe ♥

Altanen21juliNr2

Nya kuddar ”Pella”. Passar perfekt på altanen 🙂

Nu sjunger Viggo sin nattsång ♥ blir sent i säng. Önskar er en fortsatt härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *