Nya brillor

Jag20juliNr2

Hej på er 🙂

Optikern sa att mina brillor eventuellt skulle komma på torsdag.

Jag var där i måndags eftermiddag. I dag fick jag ett sms då var dom redan klara. Riktigt imponerad och lättad. Det är som en ny värld har öppnat sig, jisses vad skarpt och bra jag ser. Men det är ovant, jag kände mig nästan full när jag gick därifrån 😉

Nu ska jag bara vänja mig. Hoppas att skallebank, illamående och spända muskler ger med sig 🙂 Vi tog en tur till Dollar Store och handlade för att jag skulle känna efter om brillorna satt bra, blev en sväng tillbaka till stan för att spänna åt dom något.

I går la vi i en högre växel. Vi lyckades städa hela huset, skönt. På kvällen när Viggo hade somnat planterade jag om fyra pelargoner, var en del mygg men annars skönt.

Det gick bra för Zim hos veterinären i dag. Han ska få medicin. Våran goa kisse skötte sig exemplariskt. Jag var hemma med Viggo, hade gärna varit med ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Nya brillor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *