Fjärilar

Fjäril19juli

Hej på er 🙂

Startade dagen med en kopp kaffe på altanen, underbart ♥

Sambon la sig på soffan där med en bok. Helt plötsligt började han prata som att han såg någon. Jag tänkte nu har han väl fått fnatt. Då låg ”Kompis” på stolen bredvid mig och sov utan att vi hade märkt det från början. Goa katten trivs bra här hos oss.

Tänkte att jag skulle försöka få lite sol på mig, det gick sådär 😉 Blev nästan en halvtimme i solstolen, sedan var huvudvärken för dryg. Jag lever på hoppet att nya brillor kommer göra susen 🙂 Det har dom gjort förut och det får gärna vända nu.

Optikern tyckte att jag skulle använda ögondroppar flera gånger om dagen. Min sambo har testat det på mig en gång förut och jag är ”känslig”. Haha, ni skulle sett hur han skruvade på sig när optikern nämnde droppar igår. Då sa han: ”Hon som älskar ögondroppar”. Vi har provat några gånger, tårarna sprutar men det hamnar nog i ögonen också 😉 Jag har för lite tårvätska eller för dålig kvalitet på den, tjohooo.

Medans jag var ute på baksidan i dag gick Viggo och pappa på långpromenad. Får se vad kvällen har att bjuda på, vi tar det som det kommer.

Fjäril19juliNr2

Fjärilarna älskar blommorna vi har på framsidan, så vackra 🙂

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *