Optikern

Blommor18juliNr2

Hej på er 🙂

I dag har jag äntligen varit till optikern.

Tänkte bara byta glas, men drogs med när optikern sa att vi kunde titta en sväng. Det blir helt nya brillor 😉 Synen har försämrats och jag har torra ögon, för mig känns det som en rejäl försämring. Han sa att jag eventuellt även kan ha ögonmigrän. Efter att jag hade berättat om min huvudvärk, illamående, spända nacke/axlar och ”flimmer”.

Minns jag rätt kunde ögonmigränen utlösas av att jag kisar med ögonen för att jag inte ser, blodsockerfall och stress. Jag hoppas verkligen att nya brillor kommer hjälpa mig. Det är första steget, annars måste jag gå vidare och kolla upp det mer. Jag riktigt ogillar huvudvärk och att må illa, att dras med båda delar är ingen höjdare.

När jag var klar gick vi på stan en sväng, Viggo hade börjat tröttna så det blev snabbt. Han och pappa var bl.a. och tittade på änderna när jag var på undersökning. Bra att dom var där när jag kom ut, så jag fick smakråd av sambon när jag valde bågar.

Det är tuffare att blogga/skriva just nu p.g.a. synen, tror nya brillor blir kanon 🙂

Blommor18juli

Sådde frön i krukor i slutet av maj, dom börjar blomma nu 🙂

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *