Gammelfarmor

Matsal17juli

Hej på er 🙂

I dag har vi varit och hälsat på Viggos gammelfarmor (min farmor) ♥

Viggo somnade senare i går kväll, men han skulle upp som vanligt vid 5,20 i morse. Dessutom sov han kortare middag i dag än han behöver. Jag kände ändå ”nu åker vi”. Senaste tiden har varit upp och ner, jag som har gått sjuk och halvdan i 3 veckor.

Jag sa till min sambo att ska vi vänta tills det perfekta läget kommer vi aldrig iväg 😉

Vi var hos gammelfarmor och fikade i drygt 1,5 timme, det var trevligt. Viggo ville knappt äta mat när vi var där. Han verkar ha en sådan period nu, kinkig gokille. Han blev trött på slutet, inte undra på. Så vi åkte hem och han somnade en kort stund i bilen.

Får se hur länge han orkar hålla sig vaken nu ♥ Själv ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret. Söndag betyder hårtvätt och renbäddad säng här hemma.

Önskar er en fortsatt skön söndagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *