Hästen

Viggo15juli

Hej på er 🙂

Gårdagen var riktigt lyckad.

Jag och min goda vän hade det trevligt i flera timmar. Vi hann prata om det mesta och fikade i hennes mysiga lägenhet 🙂 Jag berättade om allt fint jag hittat på Rusta. Vi har liknande inredningsstil så där har vi stort utbyte av varandra. Till veckan ska vi troligtvis styra upp en träff här, så hon äntligen får träffa Viggo och se honom när han går ♥

När jag kom hem sov Viggo sedan två timmar tillbaka. Pappan hade tagit en ursöt bild på honom som jag tittade på länge 🙂 Hästen har han fått av gammelmorfar (min sambos morfar) Jag hann inte vara hemma länge innan Viggo vaknade. Jag sprang glatt upp och kramades, sedan fick han välling av pappa som han hade somnat ifrån.

Jag är lyckligt lottad som har min fina familj. Nästan varje kväll när jag lägger mig har jag en ramsa jag säger för mig själv, bland annat vad jag är tacksam för. Jag älskar känslan av lyckorus som Viggo ger och tacksamhet, vad det gör för kropp och själ 🙂

Viggo16juli

Gulligaste killen ♥ Här om dagen när jag hade tagit en dusch, kom jag ut och fick se Viggo i mina strumpor. Den där pappan är busig han 😉

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *