Besöka en vän

V-rum15juli

Hej på er 🙂

Då var det fredag igen. Tiden går för fort, speciellt nu när min sambo har semester. Skönt att han har två veckor kvar, hoppas dom blir kanon på alla sätt och går sakta 😉

I dag har Viggo hjälpt till att dammsuga nere, han gillar dammsugaren. Tur det med tanke på att den är framme nästan varje dag. När det var klart skulle Viggo äta, han stannade i hallen där den stod och lyckades slå på den själv 🙂 Han blir ganska missnöjd när den tas undan. Någon gång har han till och med börjat gråta, sötnosen.

I kväll ska jag åka och träffa en god vän. Det ska bli mysigt att komma iväg en stund för mig själv. Det är betydligt lättare att åka bort nu när pappan kan natta Viggo. I över 1 år var det bara jag som gällde ♥ I onsdags var det 1 månad sedan Viggo slutade amma ♥ Oftast är vi tillsammans hela familjen, precis som vi vill ha det 🙂

V-rum15juliNr2

Nya gardiner och lampfötter på plats 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *