Nya lampfötter

V-rum14juli

Hej på er 🙂

I dag har vi fått dom nya lampfötterna på plats i vardagsrummet. Dom är något högre än dom vi hade innan. Tycker det blev riktigt fint med tanke på hur stora fönsterna är. Gillar detaljerna, jag är nöjd. Fick leta lite då jag helst ville ha med runda fötter.

Jag ringde till optikern igår och fick en tid på måndag. Tror att ögonen är en bidragande faktor till min huvudvärk och otroligt spända nacke. Han brukar säga att jag är känslig för förändring. När jag väl kommer på att jag måste iväg har jag känslan av att jag skulle haft nya brillor helst nyss. Nu är det på gång i alla fall vilket känns skönt.

Vi tog en promenad tillsammans i går, klarade oss precis från regnet. Vräker ner regn nu och ser ut att bli åska igen. Tur ingen av oss är ute och går.

Viggo och pappa har varit på promenad. Dom gick ner på stan och köpte klossar med alfabetet och bamsebilder 🙂 På vägen hem plockade dom hallon, nu har våran goding smakat sina första vildhallon, det gillades. Munnen är extra söt när något smakar gott ♥

Lampfot14juli

Önskar er en skön kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *