Rosor

Rosor13juli

Hej på er 🙂

I natt hade vi det lite stökigt, Viggo vaknade flera gånger.

Han var för trött för vällingen igår men hade ätit gröt. Välling fick han 23,45 ändå kom han inte till ro så pappan la honom i våran säng. Jag hade svårt att somna. Dessutom lyckades jag och Viggo vända oss mot varandra samtidigt, jag fick hans hand rätt i ögat. Fy sjutton vad ont det gör, tårarna rann. Var inte första gången det hände.

På eftermiddagen igår när vi satt i soffan och drack kaffe la sig Zim bredvid min sambo. När han skulle ta en klunk hoppade Zim iväg och stötte till koppen, det kom givetvis kaffe i soffan. Bara att dra av klädseln, överkastet och filten. Tycker jag inte gör något annat än att tvätta 😉 Det positiva är att det nästan alltid doftar rentvätt här.

Även fast min energi har varit låg ett tag har vi ju haft en del trevliga besök och jag pysslar och fixar hemma i den takt jag orkar. I går var jag med familjen på promenad, min första på länge. Det var skönt att komma ut en stund, mer än på altanen 🙂

Viggo våran solstråle, idag när han skulle sova middag pratade och sjöng han som vanligt. Bland annat: ”Bejbe mimmi”. Undrar vad hans ord betyder, han låter urgullig ♥ Kanske att han fått bejbe från en låt med Mupparna som han brukar titta på.

Rosor13juliNr2

Rosorna på baksidan blommar 🙂 Vackert med regndropparna på blombladen.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *