Blod, städ och tvätt

Viggo12juli

Hej på er 🙂

Två nätter i rad har Viggo sovit hela nätterna i sin säng, det känns bra. Däremot gnydde han till två gånger i natt. Var bara ena gången jag behövde gå dit, sambon vaknade inte ens. Viggo somnade om efter en kort stund, verkade som han hade en mardröm ♥

I dag har vi städat nere. Min sambo klippte sig i foten för djupt i går (förhårdnad). När han hade plåstrat om trampade han runt ungefär överallt med en blodig fot. Det blev tre mattor att tvätta för mig 😉 och blodspår att torka upp. Kändes fräscht att få golven moppade efter det, speciellt med tanke på att Viggo fortfarande kryper i bland.

Jag fick massage av sambon i går, det var ju det läkaren ordinerade. Jag är ruskigt spänd, inte konstigt att jag har huvudvärk. Är inte fri förkylningen helt heller. Pratade mer i går och började hosta direkt, blev en kopp te med honung för att lugna halsen.

Viggo har börjat säga: ”bejbe”, han säger det med sin ljusaste gulligaste röst. Vi brukar inte säga bejbe åt varandra eller honom, bara älskling, undrar vad det betyder. I förmiddags satt vi alla tre i soffan då sa han det flera gånger, så gulligt 🙂

Viggo12juliNr2

Haha, våran egen Carola. ”Fångad av en stormvind” 😉

Viggo12juliNr3

Bästa hjälpredan, eller delad plats med Ikoz. Viggo hjälper pappa dammsuga och Ikoz hjälper mamma att moppa golven 🙂

Hoppas ni har en härlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *