Läkarbesök

Pelargon11juli

Hej på er 🙂

I helgen kom sambon och jag överens om att hade jag inte blivit frisk till veckan måste jag kolla upp det. Var mest min sambo som tyckte det, jag drar mig in i det längsta med att boka ett läkarbesök. Såvida det inte är riktigt akut som mjölkstockningen när Viggo bara var 2 veckor gammal. Har inte varit på HC på över 1 år, skönt att slippa åka dit.

Läkaren sa att jag är jättespänd i nacke/axlar och frågade om jag har någon man som kan massera mig. Massage från sambon är receptet från läkaren alltså(?) 😉 Hon tyckte att jag ska ta Ipren morgon och kväll i 1 vecka för värken och fortsätta med kortisonspray 1 vecka till. Jag har tagit kortison i 9 dagar utan någon direkt skillnad.

Jag sa att jag känner av bihålorna och fick rejäl huvudvärk och mer värk i samband med förkylningen. Det kunde vara kombinerat sa hon då. Läkarbesöket var över på någon minut. Kände mig rätt snopen när jag gick därifrån. Men nu har jag gjort det jag kan.

Bara att fortsätta vänta och hoppas på att trycket i pannan/ansiktet, illamåendet, huvudvärken och värken ska ge med sig snart och orken återvända.

Pelargon11juliNr2

Regnväder i dag och åska. Blir att mysa inne ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Läkarbesök

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *