Nya blommor

Altanen10juli

Hej på er 🙂

I natt sov Viggo hela natten i sin säng och vaknade 5,30, härligt ♥

Senaste tiden har jag mått väldigt illa och för några dagar sedan fick jag förstoppning. Jag hade bokstavligt talat ”skit kul” ett tag 😉 Börjar bli frustrerad över att jag inte bara är hängig utan även mår illa. Kollade upp biverkningar för hostmedicinen i FASS.

Bland annat stod det: Vanliga (förekommer hos fler än 1 av 100 patienter): Förstoppning, illamående och kräkningar. Mindre vanliga var trötthet och dåsighet. Jag är trött fast jag får sova mer nu när sambon är hemma och har semester. Jag tog inget mot hostan i natt, hostade bara lite som tur var. Vill få tillbaka min energi typ nyss.

Har längtat i veckor efter att åka och köpa blommor. Jag har väntat på att det ska vända, vill inte gå illamående där. I dag åkte min kära sambo och handlade ensam. Vi pratade om vad jag skulle köpa förra gången vi var där, så det var lätt fixat för honom.

Jag blev jätteglad att det jag ville ha fanns. 6 pelargoner och nya väggkrukor. Krukorna vi hade på baksidan förut är på framsidan sedan i våras. Han hade sett att färgen släppt lite och att dom var smått rostiga, så han lyckades pruta. Duktig min sambo ♥

Vi har haft besök i dag också. Viggos farfar och hans fru. Viggo fick en skottkärra, en kratta, en hink, en spade och en T-shirt. Det var trevligt och vi fikade givetvis på altanen. Viggo gungade och lekte på gräsmattan med sin boll. Lyckad dag trotts allt 😉

Altanen10juliNr2

Invigde dom två rosa krukorna jag köpte på Rusta i dag med. Så nöjd 🙂

Hoppas ni har en skön söndag.

Ett svar på ”Nya blommor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *