Åskväder

Blommor9juli

Hej på er 🙂

Gårdagen blev mysig. Vi drack förmiddagskaffet på altanen och åt sen middag där när Viggo hade somnat. Jag klädde på mig så det var bara skönt. Jag älskar våran altan, möjligheten att kunna sitta ute under tak är guld värt. Det är livskvalitet för mig.

När pappan lagade tacoköttfärs i går och liksom hackade i stekpannan, då satt Viggo och knackade i golvet. Så söt, han skulle göra lika som pappa 🙂 ♥

Viggo sov hela natten i sin säng. Han vaknade en gång, då gick jag in till honom. Sedan sov han lugnt och tryggt fram till 5 i morse. Det verkar vara rutinen nu, välling vid 5. Han kan vara vaken ca 1 timme, sedan somnar han oftast om till 7-tiden.

I dag har vi varit ute på baksidan och altanen. Viggo har gungat och lekt i gräset. Katterna var med en stund. Jag åt lunch ute och senare drack vi kaffe. Viggo och jag var hejarklack när pappa klippte gräset. Vi gick in nu när det började dra ihop sig mer.

Blommor9juliNr2

Dom årliga bilderna av ”ogräset” på baksidan 😉 Fina är dom i alla fall.

Hoppas ni har en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *