Möte

BodyShop8juliNr2

Hej på er 🙂

I natt var min ”härliga” hosta tillbaka igen.

Sambon skickade ner mig för att ta hostmedicin, vilket inte hjälpte först. Jag var ner en sväng till och tog honung 😉 Från 2-tiden (tror jag) sov Viggo med oss. Han blev glad och kröp nära mig direkt, riktigt mysigt ♥ Pappan fick honom inte att somna om.

I går kom det ett paket med en del mumsigt från Body Shop 🙂 Jag har läst att den vita burken ska vara bra att få bort vattenfast mascara. Jag sminkar mig sällan, går ju mest hemma, ännu mer sällan med vattenfast mascara. Men dom enstaka gånger jag använder det är det alltid svårt att få bort. Den här ska vara sensitive vilket jag behöver.

Sedan Viggo föddes brukar jag köra med parfymfria hudkrämer från Apoteket. Sällan jag har något som doftar nu för tiden, i bland kan det däremot vara skoj.

Jag ska på ett snabbt styrelsemöte i kväll, det är ett beslut som ska fattas. Efter det blir det mys med sambon. Vi ska äta tacos när Viggo har somnat. Kanske sitta ute på altanen om vädret tillåter, eller temperaturen ska jag väl säga. Skönt med tak där 🙂

BodyShop8juli

Tuben med mango sorbet fick jag gratis för jag beställde över en viss summa. Jag älskar mango så det blev kanon 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

2 svar på ”Möte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *