Altanen

Altanen7juli

Hej på er 🙂

I dag känner jag mig urladdad, fast gårdagen var kanon ♥

Jätteskoj med besök och shoppingturen som var lyckad. Stolsdynorna till altanen var dessutom till halva priset, inte mycket att fundera på när sambon hittade dom. Kände i går att jag verkligen behövde komma i väg, bonus och roligt att unna oss lite.

Har varit hängig i 2 veckor. Tyckte jag var piggare i går, men orken räcker inte till som jag önskar. Positivt var att jag kunde sova i natt utan hostmedicin 😉

Viggo har varit på strålande humör. Det är underbart att se honom gå, han är stadig. Vi har haft kärt besök i dag med, mysigt. Var mest hon som fick prata, vilket jag hade ”förvarnat” om innan 😉 Hon var nyfiken på att se Viggo gå, vilket han gjorde ♥

Bilder på altanen som inte är klar. Penséerna skulle jag ha bytt ut för länge sedan, dom har kämpat på och levererat bra. Hade en tanke om att åka och handla blommor, men orkade inte. Mina pelargonsticklingar växer, ser fram emot när dom blir stora. Roligt att kunna gå tillbaka och titta längre fram. Vi är nöjda med sittdynorna och mattan.

Altanen7juliNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *