Besök och shopping

Gardiner6juli

Hej på er 🙂

I dag har vi haft fikabesök en stund av en arbetskompis, det var trevligt 🙂 Viggo visade såklart att han kan gå och var intresserad av att prata med henne. Gullplutten ♥

På eftermiddagen tog lilla familjen en tur till Rusta. Jag hittade mycket fint, blev alldeles lyrisk. Allt från en matta till altanen, sittdynor till möblerna på altanen, två nya rosa mattor till köket, två par rosa spetsgardiner, fyra krukor, en pall, tvål och servetter.

En lyckad shopping. Sambon tyckte det var roligt att jag sken upp som en sol när jag hittade spetsgardinerna 🙂 Det är något jag letat ett tag. Vi har även letat sittdynor i flera år och en matta till altanen. Ska bli roligt att handla blommor och fixa mer ute.

Min sambo hade passande nog spolat av altanen och möblerna tidigare i dag, dom stod fortfarande ute på gräsmattan. La på mattan när vi kom hem. Nu däremot är min energi slut. Jag är fortfarande inte bra och blev rejält hes av att prata (mer) i dag.

Ska nog ta mig en kopp te med honung. Får se vad det blir av morgondagens planer.

Strandväska6juli

Den här tjusiga strandväskan var det min sambo som kom med, bra val 🙂

Önskar er en fortsatt fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *