Viggo kan gå

Viggo4juliNr2

Hej på er 🙂

Mitt i min frustration över att jag inte blir frisk hände något som fick hjärtat att smälta ♥

Viggo började gå i går, han är supersöt 🙂 Visst har han tagit ett steg förut, men nu går han verkligen, flera härliga steg. Blev stolt så att ögonen tårades. Han ser överlycklig ut när han går emot oss, jätteroligt. Emellanåt sätter han sig ner och kryper så klart.

Natten i natt var smått stökig, Viggo vaknade flera gånger. Han brukar alltid sova tryggt bredvid mig, så jag tog med honom till våran säng. Jag räknade inte med att jag skulle hosta fast jag hade tagit hostmedicin 🙁 Han låg och höll om mig och började gråta så fort jag hostade, det gick inte alls. Pappan fick vyssja honom till sömns och sedan lägga honom i sin säng igen. Natten innan sov han hela natten, det var skönt.

Två kvällar i rad har han inte velat ha välling innan han ska sova. Första kvällen gick det att få i honom vällingen när han vaknade vid 21. I går ville han inte ha när han vaknade heller, tur att han hade fått gröt. På morgonen går vällingen i utan problem.

Nu är vi inne på min sambos andra semestervecka ♥ Jag väntar på att bli frisk.

Viggo4juli

Solstrålen våran ♥

Trevlig kväll.

2 svar på ”Viggo kan gå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *