Fått sallad

Sallad2juli

Hej på er 🙂

I morse behövdes det värktabletter för att komma upp ur sängen 😉

Det måste betyda att det här är värsta dagen och sedan vänder det, hoppas jag. Har kommit på att klappa händerna högt väcker uppmärksamhet, på det viset kan jag köra egenkomponerat teckenspråk till viss del med sambon. Allt för att vila min hesa röst.

I dag skulle vi gärna ha varit på kalas för min gulliga kusin som fyller år, i stället för att vara hemma sjuk. Vi får träffa dom vid ett annat tillfälle i stället.

Svärmor och hennes sambo har varit hit och fikat. Dom hade med sig sallad och en tomatplanta som hon har sått 🙂 Det tackar jag för. Salladen är rejäl, bra det i väntan på att min sent sådda sallad kommer upp. Dom hade varit i stan i något ärende och svängde förbi på vägen hem. Jag låg mest i soffan, men fick i mig en kopp te.

Pizzan i går blev jättegod. På kvällen tittade vi klart på en film som vi hade börjat på, mysigt ♥ Viggo vaknade en gång i natt, resten av natten sov han bra i sin säng. Han vaknade vid 5 och fick välling. Sedan somnade han om till 7,20.

Sallad2juliNr2

Svärmor hade även med sig jordgubbar som lite krya på, det var gulligt ♥

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *