Redan juli

Baksidan1juli

Hej på er 🙂

Jag blev sämre i rösten i går kväll, kändes som jag hade brännsår i halsen. I dag kan jag knappt prata, kraxar som en kråka. Därför försöker jag vara tyst, så gott det går med en liten 😉 Nåväl, det är som det är. Bara att vänta ut det och hoppas jag är frisk snart.

Sambons första semestervecka har redan gått, fort gick det och jag har mest vilat. Önskar att kommande 4 veckor blir bra med fint väder och att vi får vara friska ♥

Jag har gjort en beställning i dag, blev ett ljusrosa mindre överkast, en bikini-bh och två bh:ar. Hoppas jag kan ha dom, har väntat tills ett tag efter Viggo slutade amma.

I kväll blir det hemmagjord pizza. Viggo fick smaka sparris, det gillades. Vi ska mysa så gott det går. Titta på någon serie eller film, beroende på när Viggo vill sova. Tända lite ljus i regnvädret. Han sov med oss i sängen från 2 i natt, då sussade han sött.

Viggo1juli

Goa solstrålen våran. Bild från här om dagen när han busade för fullt. Lite suddigt för han snurrade runt samtidigt 🙂

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *