I det lilla bor det stora

Matsal30juni

Hej på er 🙂

En dag är ingen dag, två dagar är väl ok, tre dagar börjar bli smått frustrerad, fyra dagar nu får det vara nog. Det summerar läget 😉 Vill må bra när sambon har semester.

Har mer ont i halsen och är hes. Tur jag inte har hög feber i alla fall och att sambons hostmedicin som inte hjälpte honom, hjälper mig så jag slipper hosta på nätterna.

I går kväll grät Viggo flera gånger, jag sprang upp och ner. När vi hade lagt oss fortsatte han. Tredje gången la pappan honom mellan oss i sängen. Han är mysig, kryper nära och håller om mig, min goa hjärtvärmare. Sedan sov han tryggt resten av natten ♥

Hjärtat svämmar över stundvis, kroppen fylls av ett glädjerus. Vi spelade Lady Gaga – Alejandro som alltid har varit Viggos favoritlåt. Han är sååå söt när han dansar, det blev flera ”moves” 🙂 Vill vara pigg så jag kan följa med grabbarna ut på promenad snart.

Min sambo ropade tidigare att vi hade en ”ny” katt på gården, då stod jag och beundrade missen som var på upptäcktsfärd. Eller som i går när jag hade gått ut med bröd och fyllt på vatten i fågelbadet och skatorna kom, jag älskar djur. I det lilla bor det stora, kan man glädjas åt små saker har man mycket att vara glad för 🙂

Matsal30juniNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *