Lugn(are) dag

V-rum29juni

Hej på er 🙂

Om jag ignorerar förkylningen kanske den försvinner 🙂 Skämt åsido, jag mår sämre i dag. Försöker att inte tänka på att sambons semester tickar på och att vädret är härligt. Hoppas att sommaren fortsätter bjuda på fint väder och att vi får vara friska.

Jag försöker ta det lugnare i dag 😉 Inledde dagen med sovmorgon, välbehövligt. Vi har varit ute på altanen och myst med en kopp kaffe. Viggo gungade och katterna var också med. Pappa och Viggo har tagit en promenad. Viggo bjuder på skratt, dans och bus ♥

Det blir inte lika mycket inredningsbilder i bloggen nu, sommaren brukar ha den effekten. Mycket fint ute att fånga på bild och Viggo tar den mesta av våran tid, så klart. Han har ätit aprikoser i dag, åh vad söt han var när han nöjt mumsade i sig ♥

V-rum29juniNr2

Passade på att ta några bilder när Viggo sov middag, Ikoz ville vara med fast pappan lockade med godis i köket 🙂 Han var dit en snabb sväng och sedan tillbaka till mig.

Önskar er en fin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *