Don´t over do it

Pion28juni

Hej på er 🙂

Favoritpionerna på baksidan börjar slå ut, perfekt ljusrosa ♥

Natten var ingen höjdare, Viggo väckte oss ungefär 7 gånger. Efter bök och stök fick han sova i våran säng ett tag. I morse gick han och pappa på promenad och tittade på änderna vid vattnet. Jag hade gärna följt med, men min ork räcker inte riktigt till.

När sambon sa att han skulle städa altanen fick jag eld i baken. Jag hade tänkt så och plantera och tyckte det vore dumt att smutsa ner när han har gjort rent. Jag planterade pelargonsticklingar och sådde sallad. Blev påmind igen om att jag inte riktigt orkar. I bland är jag för envis 😉 Pappan fick leka med Viggo i stället för att städa altanen.

På eftermiddagen kom jag in i andra andningen och torkade ur miniväxthuset och planteringsbordet. Ser fram emot när det är rent från pollen en stund igen. Pappan och Viggo gungade så jag fick sällskap. Pappan sa flera gånger: ”Don´t over do it” 🙂

Det kom ett riktigt åskväder i dag. Himlen verkligen öppnade sig, glad att vi var inne.

Pioner28juni

Nu ska jag vila… eller hänga en maskin tvätt… I morgon vill jag vara pigg 😉

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *