Semester

Viggo27juniNr2

Hej på er 🙂

Äntligen har vi inlett min sambos första semestervecka ♥

Med bra väder dessutom, just nu är jag bara ute kortare stunder. Viggo och pappa tog en promenad i morse och har varit ute och sparkat boll och gungat 🙂 Ikoz och Zim fick vara ute med oss en stund dom med, tills Zim blev benägen att vidga sina vyer.

Tidigare i dag städade vi nedervåningen. Jag tyckte jag kände mig piggare och hade mer ork. Men efter jag hade moppat golven gick luften ur. När Viggo sov middag la jag mig en stund och vilade och sambon åkte och handlade mat.

I går kväll tittade jag på tre avsnitt av en serie, sambon sov genom 2,5 av dom 😉 Det var mysigt att krypa upp i soffan. I kväll ska jag nog lägga mig tidigare. Viggo vaknade två gånger i natt, en vid 1 och en gång vid 2,30. Låter som han har mardrömmar.

Nu vill jag så klart bli helt bra så vi kan vara ute tillsammans och ha det härligt.

Viggo27juni

Finaste killen ♥

Hoppas ni har en bra start på veckan, oavsett om ni har semester eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *