Mer sömn

Pion26juni

Hej på er 🙂

Jag är fortfarande hängig, ungefär lika som i går fast mer snorig.

Viggo fick sova middag en gång extra i går, det var pappan som styrde 😉 Han blev uppe längre i stället, vi la honom kring 21-tiden. Körde AC:n i både Viggos rum och vårat sovrum ett bra tag innan. När temperaturen ute var svalare öppnade vi korsdrag.

I natt sov Viggo hela natten i sin säng, underbart. Tänk om det kan få fortsätta så ♥ Mer sömn gör en otrolig skillnad. Min sambo sov på soffan igen. Nu får den envisa hostan ge sig, hoppas jag slipper den. Viggo är lite snorig han med, annars verkar han pigg.

Dålig tajming att bli förkyld när det är så varmt. När jag tittade ut i går var det 28 grader. Jag höll mig inne och vilade hela dagen. Viggo och pappa var ute och gungade en stund, men kom in rätt snabbt. I morse tog dom en promenad, det var svalare ute då.

Pionerna på framsidan har äntligen slagit ut. Jag var ut tidigare och tog dessa bilder. En humla som jobbade på bra, vackert 🙂

Pion26juniNr2

Önskar er en skön dag.

2 svar på ”Mer sömn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *