Halsont

Viggo&Mamma24juniNr2

Hej på er 🙂

Midsommarafton blev bra. Vi åkte till Viggos farmor i deras stuga.

Det är en kringelikrok väg dit och jag sitter alltid i baksätet med Viggo. Blev rejält illamående och trodde vi skulle behöva stanna. Väl framme drack jag vatten när dom andra åt fruktsallad. Det lättade senare som tur var. Viggos kusin och hennes familj var också där, jätteroligt att träffas. När Viggo blev trött fick han sova i vagnen ♥

När vi kom hem i går var hela huset som en bastu 😉 Blev lite av en chock att komma från en sval bil och in här. Vi vädrade ett bra tag och kom i säng sent. Viggo tyckte det var för varmt och grät flera gånger. Sambon insåg att han skulle hosta om han låg i sängen, så han gick ner. Viggo fick sova med mig, då somnade han med ett leende ♥

Kände redan när jag la mig att halsen sved, i dag gör den mer ont jag är hängig. Har druckit en kopp te och ska krypa ner i sängen igen. Tråkigt att inleda sambons semester med att vara dålig. Samtidigt som det är tur att han är hemma så jag har hjälp med Viggo. Hoppas på att bli pigg fort och att sambons hosta ger sig.

Stugan24juni

 

Jag24juniNr2

Hoppas ni är pigga och fräscha 🙂 Trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *