Glad midsommar

Blommor23juniNr2

Glad midsommar 🙂

I går tog vi en promenad och plockade lite blommor ♥

Min sambo hann bara lägga sig i går kväll, hostade direkt. Han gav upp ganska snabbt och la sig på soffan. Zim sov med mig. Viggo vaknade två gånger innan vi gjort kväll. Sedan vid 1,25, jag lyckades få honom att somna om. Så vaknade han 5,45 i morse.

Känner mig inte helt pigg i dag, men är inte sjuk heller. Hoppas det vänder.

Jag har varit ute och fyllt på vattnet i fågelbadet, det uppskattas av många. Katter stannar och dricker, skatorna älskar det och flaxar stort, småfåglarna är mer försiktiga. Skatorna fick bröd också som datumet precis gått ut på, midsommar-gotta.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja pyssla 🙂

Blommor23juni

Hoppas ni får en härlig dag ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *