Tjoho semester

Hej på er 🙂

Tjoho nu har sambon gjort sin sista arbetsdag för lång tid framåt, underbart ♥

I går kväll hände något som aldrig har hänt förut, Viggo somnade när han åt välling. Sötsnöre, han var en trött kille 🙂 Sambons hostmediciner hjälper inte, 00,15 gick han och la sig i soffan. 00,40 vaknade Viggo och pappan fick honom inte att somna om. Han fick sova med mig igen och sov bra resten av natten. Vaknade 6,15 i morse.

Mitt hemma-spa gick rätt ok. Jag duschade, tvättade håret, rakade benen, målade tånaglarna och färgade ögonbrynen. Smuttade på ett glas rosé och kände mig nöjd. Oftast är det tidsbrist, trötthet och absolut inte prio på mig själv som gäller 😉

I dag har jag känt mig hängig, i 2 veckor har jag kurerat och kämpat emot förkylningen som min sambo har. Hoppas jag klarar mig. Är väldigt gärna frisk nu när han äntligen har semester och vill så klart fira midsommar i morgon med goa familjen ♥

Nu ska jag hänga tvätt, får se vad det blir resten av kvällen 🙂

Önskar er en skön kväll.

2 svar på ”Tjoho semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *