Potta

Viggo22juni

Hej på er 🙂

Så här glad blev Viggo över att få en potta ♥ Den har stått i förrådet ett bra tag. Nu gör han med den som med allt annat, drar runt på golvet.

I natt har Viggo sovit. Han gnydde till vid 3,20, det räckte med att pappan gick dit en sväng. Vi blev förvånade när hans klocka ringde 6,15 i morse. Då satt Viggo tyst och nöjd i sängen och fick följa med pappan ner tills han skulle åka till jobbet vid 7. Pappan fick ropa: ”Mamma-Lo” två gånger innan jag förstod att jag måste kliva upp.

Jag blir överlycklig om han fortsätter sova om nätterna ♥ (vågar inte hoppas för mycket)

Viggo och jag tog en promenad i dag, trodde inte det var så varmt. Blev till att byta kläder när vi kom hem, gokillen fick en kortärmad body. Mamman behöver raka benen så hon slipper gå i långbyxor 😉 Sådant är ”lyx” för mig sedan han föddes. Sambon har sagt att han ska ta Viggo i kväll så jag ska få lyxa till det lite. Får se vad jag orkar och hinner. Då pratade vi om dusch med hårtvätt, måla naglarna och färga ögonbrynen.

En uppdatering om mina tuttar, det kan ju vara intressant(?) Visst har det spänt sedan vi slutade amma och känts smått obehagligt, men det har gått bra. Vi slutade den 13 juni. Väntar på att dom ska se ut som urvridna tepåsar, men hoppas det inte blir så 😉

Nu måste jag sätta fart om det ska bli något hemma-spa i det här huset.

Edit: Viggo har redan invigt pottan och kissat, snacka om stolta föräldrar 😀

Viggo22juniNr2

 

Viggo22juniNr3

En fot i pottan fungerade det med 🙂

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *