Hostmedicin

Blomma21juni

Hej på er 🙂

I går avslutade vi kvällen tillsammans i soffan framför en serie. Viggo somnade 20.

Han grät till en sväng 00,30 och vaknade 1,00 Jag fick ta honom för pappan hostade så mycket och gick och la sig på soffan. Viggo kom till ro och har sovit i sängen med mig efter det. Vilket gjorde att han bara vaknade en gång i natt. Vid 5,45 fick han välling.

Jag däremot kunde inte slappna av helt när han sov i våran säng. Fast jag hade bullat upp bredvid honom så han inte skulle rulla ur sängen, men det var mysigt också ♥

Sambon har varit till hälsocentralen och skulle få två mediciner för hostan. När han kom till Apoteket hade läkaren glömt att skriva recepten. Sambon hade bråttom och skulle ha ett telefonmöte mellan 16-17. Han tog det hemma för att inte komma hem vid 18.

Han fick ringa hälsocentralen för att dom skulle ordna med recepten. Hoppas han slipper hosta i natt nu då. Det stör hela familjen det med. Inte konstigt att vi stundvis känner att det inte är någon större mening att vi går och lägger oss på kvällarna 😉

Nu ska vi göra ett litet ryck här hemma.

Blomma21juniNr2

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *