Ringt BVC

Viggo12juni

Hej på er 🙂

Sista måndagen innan sambons semester, tjoho.

I morse pratade vi med BVC. Troligtvis är det som vi trodde, Viggos mage har svårt med omställningen nu när han får dubbelt så mycket gröt och välling. När han slutade amma har han fått mer av det i stället. Han får både gröt och välling 2 ggr/dygn.

I går bytte vi säkert 10-15 bajsblöjor, tappade räkningen. Inte nödvändigtvis mycket i varje, men det gäller att byta snabbt då han fortfarande är röd och det gör ont. Vi ska backa och ge honom gröt med mindre fibrer igen och se om det blir bättre ♥

Natten minns jag vagt. Tror Viggo var vaken vid 1,35, 2,30, 3,40, vissa gånger gnydde han bara till. Vid 4,45 fick han välling och höll sig vaken i två timmar, sedan somnade han och sov till 8,45. Känns som våra rutiner är rätt upp och ner just nu.

När sambon slutat jobba tog vi en promenad. Försökte fånga midsommarblomster på bild med hans iPhone, gick sådär 😉 Fina är dom i alla fall. Bilden på Viggo är från helgen när vi var på min kusins kalas. Solen sken och han var tuff i solbrillor.

Efter vi hade ätit gick jag ut på framsidan och fixade lite i trädgården.

Blommor20juni

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

2 svar på ”Ringt BVC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *