Nedräkning

Matsal19juni

Hej på er 🙂

Burr vad kallt det är ute. Jag planterade om en pelargon i går och Viggo fick gunga med pappa. Han blev alldeles rosig om kinderna, raggsockor på i juni. Ge mig värme.

Viggo var trött i går och tog sig en powernap på kvällen.

Ett tag efter det var han ledsen. Jag föreslog ett bad för att få honom att tänka på annat. Då såg min sambo att han hade en bajsblöja 🙁 Vi hade inte märkt att han hade bajsat och inte luktade det heller. Rumpan var rejält röd, inte konstigt att han var ledsen. Fy det skar i mitt hjärta så det kom en tår ♥ Vi smörjer och luftar, hoppas det blir bra fort ♥

Han bajsar många gånger nu, 4-5 gånger/dygn eller mer. Vi brukar alltid se, höra och känna på lukten om inte annat. Jag måste träna på att bli snällare mot mig själv. Får lätt dåligt samvete, min goding. Påminner mig hela tiden om allt vi gör för honom.

Även fast vi var trötta behövde vi ”vi-tid”, det var mysigt. Tror vi somnade vid 00-tiden. Viggo somnade 20,30. Sedan vaknade han 1,40, 4,00, 5,00, 6,45. Vid 4 åt han välling.

När jag kommer på att det bara är 4 arbetsdagar kvar innan sambons semester blir jag på gott humör. Vad vi längtar, det ska bli riktigt mysigt. Hoppas vi kommer att få mer sömn, fint väder, vara friska, härliga och roliga dagar med våran familj. (och vänner)

Matsal19juniNr2

Hoppas ni har en skön söndag.

2 svar på ”Nedräkning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *