Planterat om sticklingar

Daggkåpa17juniNr2

Hej på er 🙂

Äntligen fredag, hoppas på en härlig helg och massor av sömn ♥

Vi la oss tidigare i går. Hann bara krypa ner i sängen så vaknade Viggo, klockan var 21,30. Sedan vaknade han 00,15. Vid 1,05 var han vaken över en timme, då fick han välling. Sedan sov han till klockan 6 😉 Då gick han och pappa upp så jag fick vila.

Min sambo har jobbat hemifrån i dag och började senare. Det är guld värt att han kan styra en del över tiderna själv. Med tanke på att han var i stora staden tidigare i veckan och jobbade in 5 timmar kändes det helt ok.

Viggo sov middag i 3 timmar i dag, det har han aldrig gjort förut. Han vaknade två gånger men somnade om. Inte konstigt att han är trött som han håller på om nätterna. Hoppas vi får vara friska och sambon bli kry snart, han har varit förkyld en vecka nu.

I eftermiddag har jag varit ute och planterat om några av mina sticklingar i stora krukor. Det svider lite i mig att klippa av dom på längden, hoppas dom kommer dela sig fint. Det jag klippte av planterade jag också. Ser fram emot att se dom växa och bli stora 🙂 Jag tycker det är roligt och mår bra av att plantera, även om det känns på i ryggen.

Nu ska vi börja fixa inför middagen. Sedan blir det fredagsmys ♥

Daggkåpa17juni

Regnväder och dropparna lägger sig fint i daggkåpan.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *