Sova på soffan

Hej på er 🙂

Jag fortsätter skriva om våra nätter. Det är roligt att kunna gå tillbaka längre fram 😉

Viggo var trött i går och somnade tidigare än vanligt, klockan var strax efter 19. Han hann bara äta gröt. Vid 20-tiden vaknade han och fick sin välling. Vi la oss ca 22. Vid 22,20 vaknade Viggo. Efter det vaknade han 23,00 och sedan 23,30.

1,30 försvann Viggo och pappa ner. Jag har svårt att sova utan sambon, tänkte att jag måste försöka. 3,30 vaknade jag av att Viggo grät och undrade vart sambon var. Då låg dom i soffan och sov. Sambon kunde inte sova p.g.a. hostan och Viggo hade inte fått ro. Vi gick upp och la oss. Han sov till 5,35 då fick han välling. Sedan var han vaken.

Dagen började inget vidare. Viggo ramlade och slog huvudet, fy vad rädd jag blev. Tack och lov gick det bra. Jag har haft extra koll på honom efter det. Mitt på dagen tog Viggo och jag en promenad. Tänkte att jag måste passa på eftersom det skulle bli regn.

Efter middagen gick pappan ut med Viggo en sväng. Det duggade lite på dom. Nu ska jag gå upp och dammsuga golven. Skönt med fredag i morgon och min sambo ska jobba hemifrån. Han har 5 arbetsdagar kvar till semestern, gissa om vi längtar ♥

Önskar er en härlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *