Hej och hå nummer två

Viggo15juniNr2

Hej på er 🙂

Natten var något lugnare. Viggo vaknade vid 1,20 men somnade om ganska snabbt. Vid 4,15 var han däremot vaken en timme och fick välling av pappan.

I går kväll kom tårarna som har velat ut sedan i måndags när vi ammade sista gången. Jag bet i hop då eftersom Viggo och jag hade en lång dag framför oss i går. Sambon höll om mig och förstod att det känns vemodigt, vilket även han tycker att det är.

För mig är det en styrka att kunna gråta, det lättar på trycket. Det hjälpte och jag har börjat landa lite mer i våran nya situation. Jag har ett brett känsloregister, kan lika gärna gråta åt en sorglig film, för att jag är glad eller lycklig. Det är en naturlig del av mig.

Viggo gör nr 2 fler gånger än vi kan räkna till, nästan varje blöjbyte är en brottningsmatch med blod, svett och tårar (jag menar bajs) 😉 Skrikperioden fortsätter, han skriker stundvis så det känns som öronen ska trilla av. Vi gissar att det är fler tänder på gång, vill att han ska må bra. Det är underbart med barn, nästan jämt ♥ ♥ ♥

I eftermiddag har vi tagit en lugn promenad det var riktigt skönt. Min sambo är fortfarande förkyld. I måndags planterade jag äntligen pelargonerna på framsidan.

Viggo15juni

Tur att han är världens goaste ♥

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *