Slutat amma

Syren14juni

Hej på er 🙂

En gång blev det en bra natt, i natt har det varit lika igen.

Viggo vaknade första gången vid 22,45, sedan 1,15, vid 3,15 var han vaken 1 timme. Till slut gav pappan honom välling. När han ändå inte somnade kom han med Viggo till mig fast vi har sagt att det är han som ska ta nätterna nu, då somnade han i min famn.

Jag lyckades tyvärr inte sova något mer, har varit vaken sedan 3 i morse. Vid 5 skulle min sambo upp. Vid 5,40 åkte han till stora staden för att jobba, vid 6 vaknade Viggo.

Vi har gjort det bästa vi har kunnat av dagen. Lekt, varit ute och gungat och i kväll har Viggos gudmor hälsat på oss. När Viggo sov middag vilade jag en stund jag med. Pappan har inte kommit hem än och Viggo sover sedan 20-tiden.

Känner mig lite vemodig. Viggo fick amma sista gången i går morse ♥ Det är med blandade känslor, en sorg samtidigt som det ska bli skönt. Vi har sakta trappat ner för bådas skull. Jag har haft en plan och följt min egen känsla.

Jag är stolt över mig själv att han fått amma så här länge. Det trodde jag inte från början då amningen inte fungerade något vidare. Sambon fick hålla i Viggo åt mig och jag skrek. Det tog tid innan Viggo fick in snitsen och hans tålamod var inte långt. Det kunde faktiskt inte ha blivit bättre. Jag har gett honom den bästa starten han kan få ♥

Senaste tiden har varit tung fast jag i grund och botten är lycklig. Alldeles för många nätter med obefintlig sömn, mensen som kom mitt i allt och sluta amma på det.

Syren14juniNr2

Vackert med syrenen på framsidan ♥

Hoppas ni har haft en härlig dag.

2 svar på ”Slutat amma

  1. Hoppas det går bra för tuttarna när du slutat amma 🙂 Jag hade problem när jag slutade amma mina barn, var pest och pina i ett par veckor innan all mjölk försvann:(

    • Tack Sofia, det hoppas jag med. Med tanke på att jag långsamt har trappat ner, hoppas och tror jag att det ska gå bra. Känns ok än så länge i alla fall. Lät inte skoj det du var med om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *