Wow

Smörblomma13juni

Hej på er 🙂

I natt sov Viggo hela natten utan att väcka oss en endaste gång. Vad hände 😉

Han somnade i bilen när vi nästan var hemma i går och sov en stund när vi kom in. Vi fick honom i säng vid 21, han gjorde allt för att hålla sig vaken. Sedan sov han hela natten. Jag var upp på toa vid 00 och funderade när han skulle väcka mig. Ingen gråt, ingen välling, bara en tryggt sovande Viggo ♥ Nätterna får väldigt gärna fortsätta så ♥

Jag hade svårt att somna när vi hade lagt oss, det fladdrade en del tankar. Jag ligger på spikmattan nästan varje kväll, det hjälper mig att slappna av och är skönt för ryggen. Min sambo har blivit rejält förkyld och snarkade dessvärre större delen av natten. Ändå har jag sovit mer än jag gjort på länge. Tar nog tid att komma helt på banan igen.

Det var trevligt på kalaset i går, roligt att träffa alla. Viggo trivs med dom och gillar deras hund. Han sken upp som en sol när vovven ville vara nära honom 🙂

I em/kväll har vi städat nedervåningen, helgstädning som halkat efter. Spännande att se när Viggo vill sova i kväll och hur natten blir. Jag håller tummen allt jag kan.

Önskar er en fortsatt trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *