Kalas

Rosor12juniNr2

Hej på er 🙂

Gårdagen var en rätt ok dag.

Först möte för mig. Lite senare var vi på stan en sväng och till min favoritblomsteraffär. Vi köpte några pelargoner som ska få ersätta penséerna på framsidan. Dom på baksidan är fina och får stå ett tag till. Det gäller att prioritera när orken tryter 😉

Hela familjen var trötta, Viggo somnade ca en halvtimme på em/kvällen. Annars sover han en gång/dag. Efter det kom vi in i andra andningen och städade övervåningen. När det var dags att natta Viggo var det helt kört, han måste ha blivit övertrött. Sambon försökte i två timmar. Vid 22-tiden somnade han äntligen och vid 23 la vi oss.

Han vaknade vid 1, sambon fick honom att somna om. Sedan vaknade han vid 2 och åt välling. För att sedan väcka oss igen 4,45 och få amma. Efter det fick han ligga kvar i våran säng, jag vågade inte chansa. Då sov han till 7,15. Vi har haft sämre nätter, men sömnen blir rejält upphackad vilket sliter på oss. Lever på hoppet att det blir bra snart.

Pratade med en närstående i går som var förstående och sa att vem som helst blir skör och orkeslös av att sova dåligt, om så bara för en kort tid och detta har pågått ett bra tag. När jag sa att jag dessutom haft mens, fick jag en stor igenkänningsreaktion.

I dag ska vi på kalas för min fina kusin som fyllde 11 år i fredags. Viggo har verkligen ett gott öga till henne, så det ska bli extra skoj 🙂 Roligt att få träffa alla. Det brukar vara något som ger oss energi att umgås med dom ♥

Rosor12juni

Vackra rosor som min sambo kom hem med här om dagen ♥ Duken den har jag glömt bort att tvätta efter Viggos 1-års kalas 😉

Önskar er en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *