Ett gott skratt

V-rum11juni

Hej på er 🙂

Ett gott skratt förlänger livet, så nu överlever jag nog ett tag till 🙂

Kvällen i går var precis vad jag behövde. Mys i soffan med min sambo, levande ljus, en favoritserie (New Girl) humor och en massa skratt. Det började när vi hade nattat Viggo. Innan sa jag att jag skulle ta en dusch när han hade somnat. När han väl sov sa jag i stället: ”Jag går och lägger mig”. Sambon frågade: ”Skulle inte du duscha?”.

Han berömde mig och sa att det var bra att jag kunde skratta åt mig själv. Ja vad ska jag göra 😉 Kände att botten var nådd i går, mycket riktigt natten blev betydligt bättre.

För första gången lyckades vi få i Viggo både gröt och välling innan han skulle sova. Han är känslig, är han för trött då vägrar han. Tidigare var det bara amma som gällde, vilket vi har fasat ut. Det kan svänga fort och är på olika tider, svårt att hitta rätt läge. Amma gör han enbart vid 5-6 på morgonen, vi kör det i ett par dagar till.

Tidigare nätter är det bara mamma som har gällt. I natt accepterade han äntligen att pappa tröstade. Jag kunde inte vara mer lycklig ♥ Vid 2-tiden fick han välling och drack utan problem. Hoppas verkligen det håller i sig och att vi är på rätt väg.

Jag vaknade med huvudvärk, har gjort det dom senaste dagarna. Åt frukost, tog tabletter och gick på ett relativt snabbt styrelsemöte. När jag kom hem sov Viggo redan. Resten av dagen har vi lite planer för, men tar det som det kommer 🙂

V-rum11juniNr2

Ljuslyktorna på golvet är borta, känns ovant. Viggo gillade att pilla på dom 🙂

Önskar er en härlig lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *