The botten is nådd

Blomma10juni

Hej på er 🙂

Senaste tiden har jag mest skrivit om nätterna och avsaknaden av sömn ♥

Det blir så när vi är mitt i det. I natt kände min sambo för första gången att det inte var någon mening att han somnade. Den känslan har jag haft länge. Jag fick springa till Viggo hela tiden. Att sova dåligt har nått en helt ny nivå.

Viggo har en jobbiga period. Vet att det blir bättre, jag kommer ur denna svacka. Är glad att jag har fått prata av mig. Fått förståelse och höra att fler har det tufft i perioder.

Hade turen att han sov middag i 2 timmar, så jag passade på att vila jag med.

Min sambo har jobbat hemifrån i två dagar. Skönt att slippa restiden och lägga den på familjen i stället. Han slutade 15,30 i dag, då gick vi ut på altanen och gungade i regnet. Känner mig tacksam att vi har tak där 🙂 Var skönt att få luft. Blev raggsockor på Viggo.

I morgon har vi städdag med föreningen där vi bor klockan 10,00. Det var tänkt att sambon skulle gå och jag och Viggo vara hemma. I går låg det en lapp i brevlådan om extra insatt styrelsemöte klockan 10. Vilket innebär att jag måste på möte och han får vara hemma med Viggo. Jublade inte direkt, det verkar akut, bara att bita ihop.

Blev ett längre inlägg, behövde nog skriva av mig 🙂 I kväll ska vi i mysa tillsammans våran goa familj. Det blir pizza till middag, så slipper sambon stå och laga mat ♥

Blomma10juniNr2

En blomma i regnet.

Önskar er en mysig fredagskväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *