Lekdejt

Viggo9juniNr5

Hej på er 🙂

I dag har vi haft besök av min arbetskompis och hennes lilla buskille ♥

Det var roligt att äntligen träffas. Killarna lekte och mammorna hade mycket att prata om. Viggo hade turen att få fina presenter. Han sträckte inte på sig när kameran kom fram och ser extra liten ut. Kompisen är yngre än Viggo och fyller år inom kort 🙂

Efter besöket gick Viggo och jag ut och gungade i blåsvädret. När pappan slutat jobba tog vi en kortare promenad. Skönt med friskluft.

Viggo har vaknat många gånger i natt, det har räckt med att vara i min famn en stund. Strax före 3 fick han välling, chansade för att han var lugn. Han drack upp hela flaskan Det blev bara en amning i går morse, vi testar med en gång/dygn nu. Det står inte på så har han slutat helt ♥ Jag hoppas det bidrar till lugnare nätter för hela familjen ♥

Önskar er en fortsatt bra kväll.

2 svar på ”Lekdejt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *