Pioner

Hej på er 🙂

Önskar jag kunde skriva att natten var bra 😉 Vi börjar bli rejält trötta.

Det sliter mest på mig, sambon kan somna om på en sekund och gärna snarkar han. När Viggo vaknade första gången, gick jag på toa och pappan tog honom. Han grät lika mycket ändå. När jag var klar fick han komma till mig, han slutade gråta direkt. Det värmde mitt mammahjärta ♥ även om jag önskar att det fungerade för pappan med ♥

Snart har första pionbusken blommat klart. Då är det dom fina ljusrosa kvar 🙂

I dag har det stormat rejält hela dagen. Det gjorde det i natt med, inte konstigt att sambon drömde att vi blev jagade av zombies 😉 Varje gång han somnade om fortsatte drömmen. Han räddade oss varje gång som tur var.

Nu är det dags att fixa lite här hemma.

Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *