Åskväder

Blomma7juni

Hej på er 🙂

Det var en dryg natt som var och en halvjobbig dag. Tur det är övergående.

Vet inte hur många gånger vi fick trösta Viggo i natt. Önskar att han kunde berätta vad som är fel. Vi gissar på växtvärk i benen, han kommer inte till ro. Kände redan i morse att jag inte skulle ha min bästa dag, jag är sliten och hormonerna har känts på.

Gissade i går att ”fel vecka” troligtvis skulle starta i dag. Mycket riktigt och det gjorde inte saken bättre. I bland är det extra roligt att vara kvinna. Viggo är inne i en ”skrik-period”, vilket är påfrestande inte bara för öronen. Tur han är go och charmig 😉

Hoppas på en bättre natt, sömn gör verkligen stor skillnad och är en bristvara. Letade i skafferiet efter choklad tidigare i dag, det var slut. Inte ofta jag gör det. Till middag åt vi en smarrig sallad. Efteråt tog jag ett glas mjölk och kakor. Nu känner jag mig nöjd. Ute stormar, regnar och åskar det. Blir en dusch och mysa ner i soffan ♥

Blommor7juni

Vackra blommor och lite ogräs 😉

God natt höll jag på att skriva, Viggo är rätt trött redan. Trevlig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *