Hej hej Sverige

Träd1juni

Hej på er 🙂

Sveriges nationaldag och 20 år sedan jag tog studenten 😉 Vart tar tiden vägen.

I går gick jag på halvfart, var som den här mamman fått slut på ”soppa”. När pappan och Viggo gick på promenad kröp jag ner i sängen. Hoppades på att jag skulle somna, det gjorde jag inte. Knepigt hur det kan vara, blev vila en stund i alla fall.

Vi var ute kortare stunder så Viggo fick gunga. På eftermiddagen tänkte jag plantera om fyra Mårbackor, skulle ha gjort det för ett bra tag sedan. När jag hade burit ut dom sa sambon att vi hade slut på pelargonjord. Jag hade redan bestämt mig och planterade om dom ändå 😉 Får hoppas dom kommer trivas, växa och bli fina.

Viggo lyckades hålla sig vaken längre i går, han la sig strax före 20 och vi la oss tidigare, det var välbehövligt. Han vaknade en gång vid midnatt, jag lyckades trösta och han somnade rätt snabbt. Nästa gång fick han amma, vi var klara vid 2. Han vaknade tidigt i morse. Han fick tutta i hopp om att han skulle somna om, vilket han gjorde.

Amningen ligger i snitt på 2-3 ggr/dygn nu ♥

Vi har hunnit städa nedervåningen, det doftar gott av såpa från golven 🙂

Träd1juniNr2

Fina rönnen.

Önskar er en fortsatt trevlig dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *